Vorsprung Durch Lazlo.

Time For A Sharp Lazlo.

Hitta ett bra ställe

Ja det är inte alltid så lätt att hitta den lokal som man är ute efter, det finns ju väldigt många men ibland så har man en viss ide och så kan det var lite svårt att hitta just den.
Men det är inte omöjligt men man måste ha lite tålamod och så måste man kolla runt så att man hittar ett bra ställe. Är man ute efter en festlokal i malmö så gäller det att man kollar och letar och så kommer man att hitta. För det finns många bra lokaler i Malmö som man kan ha fest i.

Kul när det är lite annorlunda

Ja det är ju roligt när man hittar en lokal som man inte har varit i tidigare och som man tycker är lite extra charmig. Ja för det finns ju faktiskt väldigt många vackra lokaler. Sen så finns det väldigt moderna lokaler och andra mer lantliga. Så det beror ju helt på vad det är man är ute efter och vilken stil man vill ha på festen.
Hur som helst så kan man ju faktiskt göra väldigt mycket med inredningen och man kan förvandla en lokal så att den ser ut som något helt annat än vad det ger sken av.
Så det gäller att ha lite fantasi och inte ge upp i första taget. Det är det som är lite roligt också att man kan med små medel få till det och man kan göra eldigt mycket för att det ska bli precis så som man vill ha det och det är ju väldigt kul och skönt att det är på det viset.
Så få inte panik om du letar efter en lokal det finns mycket man kan göra med den lokalen som man hittar, så det är bara att använda fantasin och sätta igång och få det som man vill ha det.